Wimbledonský zázrak Willis sa oženil, v marci bude otcom

NETKY.SK • 15 November 2016, 13:41 • 2 min
Wimbledonský zázrak Willis sa oženil, v marci bude otcom

LOWER SLAUGHTER - Britský tenisový zázrak z tohtoročného Wimbledonu Marcus Willis a Jenny Bateová už sú manželia.

slovakia

left justify in out

Informáciu o sobáši v Lower Slaughter v Cotswoldse aj s fotografiami priniesol magazín Hello.

 


Dvadsaťšesťročný ľavoruký Willis zvládol po tri zápasy wimbledonskej predkvalifikácie (zmestil sa do nej ako posledný "akceptovaný") aj kvalifikácie a následne i 1. kolo hlavnej súťaže dvojhry na londýnskej grandslamovej tráve proti Litovčanovi Ričardasovi Berankisovi. Figuroval vtedy až na 772. priečke v renkingu ATP, nikdy nebol nad 322. miestom. Rodák zo Sloughu si 29. júna zahral v 2. kole na hlavnom dvorci All England Lawn Tennis and Croquet Clubu v britskej metropole so švajčiarskym fenoménom Rogerom Federerom a prehral 0:6, 3:6, 4:6. Odniesol si prémiu 50 000 libier pred zdanením, v predmetnej sezóne dovtedy mal na konte 292 USD a za celú kariéru 95 129 USD.

Willis hral v 1. kole svoj premiérový duel v "main draw" na hlavnej profesionálnej úrovni, pôvodne mal v ten deň školiť mládež do 10 rokov. Namiesto toho sa stal rebríčkovo najnižšie postaveným kvalifikantom v grandslamovom 2. kole od newyorských US Open 1988, na ktorých sa do takejto fázy predral domáci Jared Palmer ako 923. v systéme. Willis ako junior bol na 15. priečke v tzv. kombinovanom hodnotení ITF, na Wimbledone sa v príslušnej súťaži dvakrát dostal do 3. kola, prehral v ňom s Portugalčanom Gastaom Eliasom, resp. Austrálčanom Bernardom Tomicom.

Už v septembri vyvstalo, že Willis a 30-ročná Bateová budú mať spoločného potomka. Partnerka pre magazín Hello prezradila, že dvojica zrejme "zamiesila" práve v noc po triumfe nad Berankisom. Lekári stanovili odhadovaný termín príchodu dieťatka na svet na 12. marec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona