Wimbledon: Wawrinka v posteli namiesto sponzorskej akcie

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 17:28 • 2 min
Wimbledon: Wawrinka v posteli namiesto sponzorskej akcie

BRATISLAVA - Švajčiarsky tenista Stan Wawrinka v januári triumfoval na melbournských Australian Open, v máji prehral na rovnako významnom parížskom Roland Garros už v 1. kole so Španielom Guillermom Garcíom-Lópezom a teraz hrozí, že na treťom grandslamovom podujatí sezóny Wimbledone na tráve v Londýne bude chýbať. Necelý týždeň pred začiatkom leží v posteli s nešpecifikovanou chorobou.

slovakia

left justify in out

"Rešpektujem odporúčania lekárov a dúfam, že čo najskôr budem môcť smerovať na Wimbledon v skvelom rozpoložení," uviedol prostredníctvom Twitteru tretí muž svetového rebríčka. 

 

Wawrinka podľa webu Le Matin zrušil svoju účasť na utorňajšej sponzorskej akcii: "Nemohol som sa dočkať pobudnutia s mojimi priaznivcami a som extrémne sklamaný, že to dopadlo takto. Na prahu grandslamového turnaja je to ešte frustrujúcejšie." 

 

Dvadsaťdeväťročný Wawrinka bol minulý týždeň na tráve v londýnskom Queen´s Clube v semifinále, prehral v ňom 2:6, 4:6 s neskorším držiteľom trofeje Grigorom Dimitrovom z Bulharska. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies