Wimbledon: Veselý už nespolupracuje s trénerom Ivankom

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 15:16 • 2 min
Wimbledon: Veselý už nespolupracuje s trénerom Ivankom

LONDÝN - Slovenský kondičný tréner Jozef Ivanko už približne tri týždne nespolupracuje s českým tenistom Jiří Veselým, vo štvrtok v 2. kole na grandslamovej tráve londýnskeho Wimbledonu premožiteľom Rakúšana Dominica Thiema nasadeného ako ôsmeho.

slovakia

left justify in out

"Už chýbala iskra a potrebovali sme sa od seba odstrihnúť. Hlavný je impulz, čerstvý vzduch. Robia sa nové veci a verím, že sú správne," povedal podľa iSport.Blesk.cz 22-ročný 64. hráč renkingu ATP Veselý, ktorému v predmetnej zložke prípravy teraz pomáha Jaroslav Blažek, ten predtým dva roky bol v zázemí Švajčiarky Belindy Bencicovej.

 

Ivanko dohliadal na Veselého kondíciu deväť rokov, do povedomia však vstúpil najmä prostredníctvom Petry Kvitovej, už na parížskom Roland Garros ako fyzioterapeut doplnil štáb Dominiky Cibulkovej.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona