Wimbledon: V mužskej dvojhre 3. kolo bez USA, naposledy v roku 1912

NETKY.SK • 28 Jún 2013, 10:24 • 2 min
Wimbledon: V mužskej dvojhre 3. kolo bez USA, naposledy v roku 1912

LONDÝN - Americký tenista Bobby Reynolds prehral podľa očakávania s lídrom svetového rebríčka ATP Novakom Djokovičom zo Srbska 6:7 (2), 3:6, 1:6 vo štvrtkovom stretnutí 2. kola dvojhry na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone na tráve v Londýne.

slovakia

left justify in out

Na neúspechu 30-ročného kvalifikanta s najväčším ašpirantom na celkový triumf by nebolo nič zvláštne, keby nereprezentoval USA. Reynolds bol totiž posledným z jedenástich amerických tenistov v singlovom "pavúku", ktorý sa rozlúčil s účinkovaním v rámci tohtoročného turnaja na londýnskej tráve. Je to prvýkrát od roku 1912, čo nebudú mať tenisti USA zastúpenie v 3. kole wimbledonskej dvojhry, pred 101 rokmi však nemali v súťaži prítomného hráča. Rok 1911 bol dosiaľ posledný, keď medzi účastníkmi singlovej súťaže Wimbledonu figuroval americký hráč a táto krajina nemala tenistu v 3. kole. Medzinárodná tenisová federácia (ITF) o tom informovala prostredníctvom tlačovej správy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona