Wimbledon: So zraneniami sa roztrhlo vrece, Čilič sa odhlásil pre zranenie ľavého kolena

NETKY.SK • 26 Jún 2013, 15:48 • 2 min
Wimbledon: So zraneniami sa roztrhlo vrece, Čilič sa odhlásil pre zranenie ľavého kolena

LONDÝN - Chorvátsky tenista Marin Čilič pre zranenie ľavého kolena nenastúpil na stredajší zápas 2. kola dvojhry mužov na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone na tráve v Londýne proti Francúzovi Kennymu De Schepperovi. Informáciu prinieslo twitterové konto Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný dvanásty muž svetového rebríčka ATP Čilič bol nasadený ako desiaty, v 1. kole si poradil v troch setoch s cyperským finalistom melbournských Australian Open 2006 Marcosom Baghdatisom.

"Nemohol som na to koleno presunúť váhu, pociťoval som bolesť. Dnes som v podstate ani nemal inú voľbu," cituje Čiliča twitterové konto podujatia.

Dvadsaťšesťročný 80. hráč renkingu De Schepper čaká medzi 32 najlepšími na postupujúceho z duelu Juan Monaco (Arg.-22) - Rajeev Ram (USA). Čilič je osemfinalista Wimbledonu 2008 a 2012 a semifinalista AO 2010.

Streda je na medzinárodných otvorených majstrovstvách Anglicka akoby zakliata. Už predtým zrušili zo zdravotných dôvodov svoj štart premožiteľ Španiela Rafaela Nadala z 1. kola, Belgičan Steve Darcis (pravé rameno), aj bieloruská niekdajšia líderka počítačového poradia Viktoria Azarenková (pravé koleno), nedohrali Američan John Isner (ľavé koleno) a Čech Radek Štěpánek (ľavý stehenný sval).

Dvojhra mužov - 2. kolo:
Kenny De Schepper (Fr.) - Marin Čilič (Chor.-10) bez boja, Čilič nenastúpil pre zranenie ľavého kolena



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies