Wimbledon: Radwanská hladko do 2. kola

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 15:36 • 2 min
Wimbledon: Radwanská hladko do 2. kola

LONDÝN - Poľská tenistka Agnieszka Radwanská nasadená ako tretia zvíťazila za 62 minút bez problémov 6:2, 6:1 nad Ukrajinkou Katerynou Kozlovovou v stredajšom stretnutí 1. kola dvojhry žien na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone v Londýne (27. júna - 10. júla, celková dotácia 28,1 milióna libier, tráva).

slovakia

left justify in out

Duel sa pre nepriazeň počasia konal pod zatiahnutou strechou Centre Courtu, na "vonkajších" dvorcoch sú plachty ako ochrana pred dažďom.

 

Dvadsaťsedemročná Krakovčanka A. Radwanská je finalistkou medzinárodných otvorených majstrovstiev Anglicka 2012, vlani sa v All England Lawn Tennis and Croquet Clube v britskej metropole prebojovala do semifinále. Proti 22-ročnej Kozlovovej (97.) hrala premiérovo v kariére. Úradujúca majsterka sveta WTA v jesenného Singapuru "Aga" Radwanská bude v 2. kole čeliť úspešnej z duelu Karin Knappová (Tal.) - Ana Konjuhová (Chor.).

Dvojhra žien - 1. kolo:


Agnieszka Radwanská (Poľ.-3) - Kateryna Kozlovová (Ukr.) 6:2, 6:1 za 62 minút


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies