Wimbledon: Nadal nerozmýšľa nad postom jednotky: Som šťastný ako hrám

NETKY.SK • 6 Júl 2017, 17:37 • 2 min
Wimbledon: Nadal nerozmýšľa nad postom jednotky: Som šťastný ako hrám

LONDÝN - Španielsky tenista Rafael Nadal predvádza na grandslamovom turnaji vo Wimbledone dobré výkony, no nerozmýšľa nad, či by sa opäť mohol vrátiť na post svetovej jednotky rebríčka ATP. Pre 31-ročného Španiela je momentálne prvoradá radosť z predvádzanej hry.

slovakia

left justify in out

Desaťnásobnému víťazovi Roland Garros patrí v rebríčku druhá pozícia so stratou viac ako dvetisíc bodov na lídra Brita Andyho Murrayho. Prioritou však pre Nadala aj naďalej zostávajú výsledky na kurte ako pohľad na rebríček.

 

"Momentálne je teraz ťažké na to myslieť. Som šťastný z toho, ako hrám. Samozrejme, je lepšie byť jednotkou ako dvojkou alebo päťkou. V tejto fáze mojej kariéry je rebríčkové postavenie dôležité. Ak by som mal opäť šancu dostať sa na prvé miesto, tak by to bolo niečo skvelé," uviedol španielsky tenista.

 

Nadal má vo Wimbledone na dosah prvú štvrťfinálovú účasť od roku 2011, v druhom kole postúpil cez nenasadeného Američana Donalda Younga hladko v troch setoch 6:4, 6:2, 7:5.

 

"Tráva je odlišný povrch. Veci sa na nej rýchlo menia. Myslím si, že robím správne veci. Cítim, že hrám dobre. Nemyslím na to, ako ďaleko by som sa mohol dostať. Čaká ma tréning, potom zápas, to je všetko. Je to moja cesta, ktorú sa snažím dodržiavať," uviedol Nadal.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies