Wimbledon: Mečíř ml. postúpil do 2. kola kvalifikácie dvojhry

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 15:42 • 2 min
Wimbledon: Mečíř ml. postúpil do 2. kola kvalifikácie dvojhry

LONDÝN - Slovenský tenista Miloslav Mečíř ml. zvíťazil v pondelňajšom stretnutí 1. kola trojkolovej kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry mužov na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone v Londýne (23. júna - 6. júla, celková dotácia 25 miliónov libier, tráva) nad Španielom Jordim Samperom-Montanom v ich premiérovom vzájomnom dueli 7:5, 6:4.

slovakia

left justify in out

Už má istotu prémie 6750 libier a 8 bodov do renkingu.

 

Dvadsaťšesťročný pražský rodák Mečíř junior, momentálne 183. vo svetovom rebríčku ATP (osobné maximum), sa v 2. kole kvalifikácie stretne s úspešným zo súboja Peter Polansky (Kan.-11) - Axel Michon (Fr.). 

 

V pondelok v 1. kole kvalifikácie neuspeli Norbert Gombos a Andrej Martin. Priamo v hlavnej singlovej súťaži mužov sa zo Slovákov predstavia Martin Kližan a Lukáš Lacko. Kvalifikácia sa tradične koná v areáli Bank of England Sports Ground v Roehamptone, v samotnom All England Lawn Tennis and Croquet Clube totiž šetria trávniky. 

Dvojhra mužov - kvalifikácia - 1. kolo: 
Miloslav Mečíř ml. (SR) - Jordi Samper-Montana (Šp.) 7:5, 6:4 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies