Wimbledon: Londýnske finalistky Radwanská a Lisická ľahko do 2. kola

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 16:26 • 2 min
Wimbledon: Londýnske finalistky Radwanská a Lisická ľahko do 2. kola

LONDÝN - Neúspešné finalistky z predchádzajúcich dvoch ročníkov Wimbledonu, poľská tenistka Agnieszka Radwanská a Nemka Sabine Lisická, v utorok presvedčivo postúpili do 2. kola dvojhry na novej edícii grandslamového turnaja na londýnskej tráve.

slovakia

left justify in out

Staršia zo sestier Radwanských zdolala Rumunku Andreeu Mitovú za 48 minút 6:2, 6:1. Nastrieľala 7 es a urobila len 6 nevynútených chýb. Dohrávalo sa z pondelka od stavu 4:2. 

 

Lisická si za 57 minút poradila s Izraelčankou Juliou Gluškovou zhodou okolností takisto 6:2, 6:1. Na "winnery" dominovala 17:4 a zvládla 13 z 18 zákrokov pri sieti. Otvárala dianie na centrálnom dvorci na základe tradície, pričom táto čestná rola mala pripadnúť Marion Bartoliovej ako obhajkyne trofeje. Francúzka dokonca bola osobne prítomná, ale len v civile, keďže v auguste ukončila svoju kariéru.

 

Na štvorku "pavúka" Radwanskú teraz čaká Austrálčanka Casey Dellacquová a devätnástku hierarchie Lisickú vyzve Češka Karolína Plíšková, ktorá prekonala Talianku Karin Knappovú 10:8 v treťom sete. 

 

Dvojhra žien - 1. kolo: 
Agnieszka Radwanská (Poľ.-4) - Andreea Mitová (Rum.) 6:2, 6:1 za 48 minút 
Sabine Lisická (Nem.-19) - Julia Glušková (Izr.) 6:2, 6:1 za 57 minút 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies