Wimbledon: Kyrgios nekomentoval správy o rozchode s koučom

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 14:43 • 2 min
Wimbledon: Kyrgios nekomentoval správy o rozchode s koučom

LONDÝN - Austrálsky štvrťfinalista tenisového Wimbledonu na tráve v Londýne Nick Kyrgios odmietol komentovať správy o rozchode s koučom Simonom Reom.

slovakia

left justify in out

"Momentálne nemám potuchy. Naša dohoda bola do konca tohto turnaja. Vykonal skvelú robotu. Nemám k tomu viac čo povedať," cituje web Tennis 19-ročného držiteľa voľnej karty, ktorý v osemfinále vyradil španielskeho lídra renkingu Rafaela Nadala a vo štvrtok vo štvrťfinále nestačil na Kanaďana Milosa Raonica. 

 

Web Melbourne Age referoval, že Kyrgios prejavil túžbu vrátiť sa do rodnej Canberry, zatiaľ čo Rea sa nehodlal sťahovať z Melbourne. Kooperácia sa začala v januári 2013. 

 

"Bolo to Nickovo rozhodnutie, nie jeho famílie či manažmentu. Mal na to dôvody "x", "y" a "z", pohovoril si so Simonom a ten - ako vždy - prejavil mimoriadne porozumenie," povedal pre spomenutý portál jeden z Kyrgiosových agentov Clinton Coleman. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona