Wimbledon: Kližan aj Lacko priamo v hlavnej súťaži na londýnskej tráve

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 10:49 • 2 min
Wimbledon: Kližan aj Lacko priamo v hlavnej súťaži na londýnskej tráve

BRATISLAVA - Slovenskí tenisti Martin Kližan a Lukáš Lacko už aj oficiálne majú právo na štart v hlavnej súťaži dvojhry mužov na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone na tráve v Londýne (23. júna - 6. júla) na základe postavenia vo svetovom rebríčku ATP k 12. máju. Figurujú na 62., resp. 89. mieste.

slovakia

left justify in out

"Cut" kvalifikácie bude známy až o dva týždne, predbežne do nej zo Slovákov smerujú nepochybne Norbert Gombos (161.) a Andrej Martin (165.) a s veľmi veľkou pravdepodobnosťou Miloslav Mečíř ml. (208.). 

 

Čiara hlavnej singlovej súťaže mužov v britskej metropole je pod Víctorom Estrellom-Burgosom z Dominikánskej republiky, aktuálne 101. v hodnotení. Tzv. chránený renking si pri prihlasovaní uplatnili Uruguajčan Pablo Cuevas, Srb Janko Tipsarevič a Estónec Jürgen Zopp. K 104 takto oprávneným hráčom pribudne 8 držiteľov voľnej karty a 16 kvalifikantov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies