Wimbledon: Hantuchová skončila už aj v debli, Kirilenková sa zranila

NETKY.SK • 29 Jún 2013, 08:06 • 2 min
Wimbledon: Hantuchová skončila už aj v debli, Kirilenková sa zranila

LONDÝN - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová a Ruska Maria Kirilenková nasadené ako štrnáste sa odhlásili zo zápasu 2. kola štvorhry žien na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone v Londýne (24. júna - 7. júla, dotácia 22,56 milióna libier, tráva).

slovakia

left justify in out

Mali nastúpiť proti Španielkam Silvii Solerovej-Espinosovej a Carle Suárezovej-Navarrovej, ale zrušili svoj štart. Dôvodom je zdravotná indispozícia Rusky, ktorá prostredníctvom Twitteru uviedla: "Tohtoročný Wimbledon už je s tým nudný, toľko zranení a pádov... Odhlásila som sa zo štvorhry, pretože som zranená! Smerujem domov!"

Tridsaťročná popradská rodáčka Hantuchová v utorok nestačila v 1. kole dvojhry na medzinárodných otvorených majstrovstvách Anglicka 2013 na Češku Kláru Zakopalovú. V miešanej štvorhre sa táto držiteľka kompletnej zbierky titulov z podujatí veľkej štvorky lúčila v piatok, po boku Inda Maheša Bhupáthího nestačila na nemecko-bahamský pár Sabine Lisická, Mark Knowles. 

Zverenkyňa Eduarda Nicolása Hantuchová figuruje v debli na 56. priečke v renkingu, už bola aj na 5. mieste (rovnako ako vo dvojhre). Vo wimbledonskej štvorhre sa v sezóne 2005 prebojovala do štvrťfinále, vlani sa lúčila v 2. kole. Hantuchová je v debli žien na Majors finalistka Australian Open 2002 i 2009 a Roland Garros 2006. 

Štvorhra žien - 2. kolo: 
Silvia Solerová-Espinosová, Carla Suárezová-Navarrová (Šp.) - Daniela Hantuchová, Maria Kirilenková (SR/Rus.-14) bez boja, Hantuchová s Kirilenkovou nenastúpili pre Ruskino zranenie 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies