Wimbledon: Djokovič odmietol kontroverzný bod, Štěpánek to vyzdvihol

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 11:33 • 2 min
Wimbledon: Djokovič odmietol kontroverzný bod, Štěpánek to vyzdvihol

LONDÝN - Srbský tenista Novak Djokovič si v stredu na grandslamovom Wimbledone na tráve v Londýne vyslúžil potlesk za odmietnutie kontroverzného fiftínu v zápase 2. kola dvojhry mužov proti Čechovi Radkovi Štěpánkovi.

slovakia

left justify in out

"Vďaka, Nole, za výnimočný čin. Pravý šampión a kamarát," spätne uviedol zdolaný hráč prostredníctvom Twitteru. "Zaslúži si vyhrať celý turnaj po tom, ako priznal súperovi bod, hoci nemusel," zdieľala legendárna Chris Evertová. "Klobúk dolu, Novak. Nádherné gesto," rozplýval sa kouč Darren Cahill. 

 

Štěpánek za stavu 1:2 na sety, 5:5 a výhoda Djokovič pri Srbovom podaní poslal bekhend na základnú čiaru, čo neskôr potvrdilo Jastrabie oko. Srbov defenzívny forhend skončil v sieti. Súbežne sa však ozvalo zahlásenie "out", takže empajrovému arbitrovi Carlosovi Bernardesovi nezostávalo iné, než oznámiť opakovanie fiftínu. Najvyššie nasadený Djokovič s tým nesúhlasil a nechal zmeniť skóre na zhodu. Napokon zvíťazil 6:4, 6:3, 6:7 (5), 7:6 (5). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona