Wimbledon: Čepelová postúpila do finále kvalifikácie štvorhry

NETKY.SK • 24 Jún 2015, 18:29 • 2 min
Wimbledon: Čepelová postúpila do finále kvalifikácie štvorhry

LONDÝN - Slovenská tenistka Jana Čepelová a Švajčiarka Stefanie Vögeleová zvíťazili v zápase stredajšieho 1. kola dvojkolovej kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže štvorhry žien na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone na tráve v Londýne (29. júna - 12. júla, celková dotácia 26,75 milióna libier, kvalifikácia sa koná v areáli Bank of England Sports Ground v Roehamptone) nad česko-izraelskou dvojicou Barbora Krejčíková, Šahar Peerová nasadenou ako siedmou presvedčivo 6:2, 6:3.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtkovom finálovom 2. kole kvalifikácie wimbledonského debla budú Čepelová a Vögeleová hrať s úspešnými zo stretnutia Magda Linettová, Mandy Minellová (Poľ./Lux.-4) - Harriet Dartová, Katy Dunneová (V. Brit.). 

 

Priamo v hlavnej deblovej súťaži žien v All England Lawn Tennis and Croquet Clube v britskej metropole sa zo SR predstavia Dominika Cibulková spolu s Karolínou Schmiedlovou a ďalej Magdaléna Rybáriková (s Nemkou Andreou Petkovicovou), Daniela Hantuchová (s Austrálčankou Samanthou Stosurovou) a špecialistka Janette Husárová (s Poľkou Paulou Kaniovou). 

 

Štvorhra žien - kvalifikácia - 1. kolo: 
Jana Čepelová, Stefanie Vögeleová (SR/Švaj.) - Barbora Krejčíková, Šahar Peerová (ČR/Izr.-7) 6:2, 6:3 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona