Wimbledon: Berdycha "vytočil" novinár, ktorý ho označil za štvrťfinalistu

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 08:53 • 2 min
Wimbledon: Berdycha "vytočil" novinár, ktorý ho označil za štvrťfinalistu

LONDÝN - Českému tenistovi Tomášovi Berdychovi po rozlúčke s Wimbledonom zdvihol adrenalín jeden z akreditovaných novinárov. Po hladkej prehre s Francúzom Gillesom Simonom sa ho totiž na tlačovej konferencii spýtal, ako sa cíti po postupe do štvrťfinále.

slovakia

left justify in out

"Prepáčte, mohli by ste ešte raz zopakovať vašu otázku?" - zareagoval wimbledonský finalista z roku 2010. "Pýtal som sa, či sa cítite v dobrej forme po postupe do štvrťfinále," odvetil žurnalista, na čo Berdych vyprskol: "Máte zlé informácie, alebo si robíte zo mňa srandu?"

 

Ďalšia otázka už smerovala na to, čo bolo príčinou prehry s novou francúzskou jednotkou. "Nebol to jednoducho môj deň. Nehral som tak, ako som si predstavoval, na kurte som sa necítil vo svojej koži," dodal Berdych, ktorý nepostúpil medzi elitnú osmičku ani na Roland Garros v Paríži.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies