Wimbledon: Azarenkovej vyšiel návrat na grandslamovú scénu po materskej dovolenke

NETKY.SK • 4 Júl 2017, 09:16 • 2 min
Wimbledon: Azarenkovej vyšiel návrat na grandslamovú scénu po materskej dovolenke

WIMBLEDON - Bieloruskej tenistke Victorii Azarenkovej vyšiel návrat na grandslamovú scénu po materskej prestávke.

slovakia

left justify in out

Bývalá svetová jednotka si v úvodnom kole wimbledonskej dvojhry poradila s americkou tínedžerkou Catherine Bellisovou 3:6, 6:2, 6:1.

 

Pre "Viku" to bol prvý turnaj veľkej štvorky od Roland Garros 2016. "Bolo to nádherné. Keď som videla, ako ma fanúšikovia pri vstupe na kurt privítali, lomcovali so mnou veľké emócie. Je skvelé, že som si po dlhom čase mohla opäť zahrať na veľkom kurte, atmosféra v hľadisku bola úžasná. Úvod zápasu mi nevyšiel, rýchlo som prehrávala 0:4, no postupne som sa do toho dostala," povedala Bieloruska pre akreditované médiá.

 

Azarenková pred štartom Wimbledonu nemala veľké oči. "Snažím sa byť hlavne uvoľnená. Nie je dobré mať prehnané očakávania, treba ísť od zápasu k zápasu," dodala matka šesťmesačného syna, ktorá v 2. kole nastúpi proti vlaňajšej semifinalistke a nasedenej pätnástke Ruske Jelene Vesninovej.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona