Wilshere začal trénovať

NETKY.SK • 17 September 2012, 20:02 • 2 min
Wilshere začal trénovať

Wilshere začal trénovať - Futbal LONDÝN - Záložník Arsenalu, Jack Wilshere, začal naplno trénovať, čo je dobrou správou pre tím Arsena Wengera. 20-ročný hráč mal vleklé problémy s členkom, nohou a kolenami a nehral od augusta 2011.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Záložník Arsenalu, Jack Wilshere, začal naplno trénovať, čo je dobrou správou pre tím Arsena Wengera. 20-ročný hráč mal vleklé problémy s členkom, nohou a kolenami a nehral od augusta 2011.

Tréner Wenger však nechce uponáhľať návrat svojho dôležitého záložníka, aj napriek sľubnému pokroku Wilshera. Mladý stredopoliar by sa mal vrátiť do zostavy A-tímu koncom budúceho mesiaca a klub je odhodlaný dodržať tento termín.

Wenger má stále dostatok možností v strede zálohy, aj napriek tomu, že Alex Song v lete prestúpil do Barcelony. Hráči ako Santi Cazorla, Mikel Arteta, Abou Diaby, Aaron Ramsey a Francis Coquelin súperia o post v základnej zostave.
Začína sa vyprázdňovať aj klubový maródka, keď okrem Wilshera sú na dobrej ceste k uzdraveniu aj Tomáš Rosický, Emmanuel Frimpong a Bacary Sagna.
Diaby, ktorý v sobotu nenastúpil proti Southamptonu, bude už trénerovi k dispozícii na zápas Ligy majstrov proti Montpellieru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies