Wilshere nenastúpi za Albión v prípravných dueloch

NETKY.SK • 14 Máj 2013, 10:09 • 2 min
Wilshere nenastúpi za Albión v prípravných dueloch

LONDÝN - Talentovaný stredopoliar londýnskeho Arsenalu Jack Wilshere nenastúpi za anglickú futbalovú reprezentáciu v blížiacich sa medzištátnych prípravných dueloch proti Írsku a Brazílii.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom tréner "kanonierov" Arséne Wenger s dôvetkom, že 21-ročný záložník sa podrobí drobnej operácii členka, pri ktorej mu vyberú z dolnej končatiny spevňujúce súčiastky. Absolvuje ju po skončení ligovej sezóny na Ostrovoch. Záverečné kolo Premier League je na programe v nedeľu 19. mája.

Jack Wilshere vynechal celý minulý ročník a pár týždňov nútene absentoval aj od marca tohto roku. Jeho rekonvalescencia po odstránení skrutiek z členka potrvá dva až tri týždne a hráč bude späť pred začiatkom prípravy na nasledujúcu sezónu. "Jack hráva výhradne po použití liekov proti bolesti a ja využívam jeho služby len v nevyhnutných prípadoch. Blížiaca sa operácia nebude nejaká dramatická, o pár týždňov bude opäť naplno trénovať," vyhlásil Wenger. 

Angličania nastúpia v príprave proti Írom 29. mája vo Wembley a o štyri dni ich čaká priateľské meranie síl s Brazílčanmi v Riu de Janeiro.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies