Wilshere je po zranení pripravený hrať

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 14:27 • 2 min
Wilshere je po zranení pripravený hrať

LONDÝN - Stredopoliar Arsenalu Londýn Jack Wilshere je po zranení členka pripravený na návrat na futbalové trávniky. Podľa vlastných slov verí, že bude v závere sezóny pre tím prínosom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný anglický reprezentant utrpel zranenie počas novembrového zápasu s Manchestrom United a od tej doby podstúpil dve operácie ľavého členka. Wilshere odohral v utorok 90 minút v zápase hráčov Arsenalu do 21 rokov a dúfa, že bude môcť nastúpiť na semifinále FA Cupu proti Readingu. Zápas je na programe 18. apríla vo Wembley. "Môžete trénovať koľko chcete, ale do zápasovej formy sa dostanete až keď hráte," uviedol Wilshere pre klubový web.
     

Arsenal, ktorý triumfoval v 10 z uplynulých 11 zápasov Premier League a v tabuľke je na druhom mieste, nastúpi v sobotu proti devätnástemu Burnley.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies