Willow Smith vydala debutový album Ardipithecus

NETKY.SK • 12 December 2015, 13:27 • 2 min
Willow Smith vydala debutový album Ardipithecus

USA - Americká speváčka Willow Smith vydala debutový album Ardipithecus.

slovakia

left justify in out

Hudobnú novinku obsahujúcu pätnásť skladieb ponúkla na americkej verzii portálu iTunes. Pätnásťročná Smith je autorkou textu štrnástich piesní, pričom na desiatich sa podieľala aj producentsky. Na tvorbe albumu sa okrem nej zúčastnil aj jej 17-ročný brat Jaden a dlhodobý spolupracovník pôsobiaci pod prezývkou JABS.


Willow Smith, celým menom Willow Camille Reign Smith, je dcérou Willa Smitha a Jady Pinkett Smith. Debutovala v roku 2010 skladbou Whip My Hair, po ktorej nasledovali single ako 21st Century Girl, Fireball (feat. Nicki Minaj), I Am Me, Sugar And Spice, Drowning, Why Don't You Cry alebo F Q-C # 7. Okrem speváckej kariéry sa venuje aj televízii a filmu. S otcom Willom si zahrala v snímke Som legenda (2007), jej hlas počuť v animovanom filme Madagaskar 2: Útek do Afriky (2008) a predstavila sa aj v dramédii Americké dievča (2008).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies