Willis chcel za Expendables 3 milión dolárov denne, Stallone: Je chamtivý a lenivý!

NETKY.SK • 8 August 2013, 13:00 • 2 min
Willis chcel za Expendables 3 milión dolárov denne, Stallone: Je chamtivý a lenivý!

LOS ANGELES - Americký herec Bruce Willis chcel za účinkovanie v tretích Expendables milión amerických dolárov za každý deň nakrúcania. Podľa magazínu The Hollywood Reporter hercovi ponúkli tri milióny za štyri dni práce v Bulharsku, čo mu však nestačilo. Povedal vraj, že ak nedostane štyri milióny, projekt opustí.

slovakia

left justify in out

"Chamtivý a lenivý," komentoval situáciu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter Sylvester Stallone, ktorý opäť spolupracuje na scenári filmu a tiež si v ňom znovu zahrá Barneyho Rossa. Zároveň informoval, že sa k hviezdnemu obsadeniu pridá 71-ročný Harrison Ford. "Máme Harrisona Forda!!!! Skvelé správy !!!!! Na toto som čakal roky!!!," napísal. "Myslím si, že Willisa dosť prekvapilo, keď ho v priebehu 72 hodín nahradili Harrisonom Fordom - milším človekom a lepším hercom, ktorý je pre film zaujímavejší," povedal pre The Hollywood Reporter zdroj z prostredia nakrúcania.

Prvých Expendables uviedli do kín v roku 2010, pričom po Stalloneovom boku sa okrem Brucea Willisa ukázali Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews či Jet Li. Táto akčná snímka v kinách zaznamenala nečakaný úspech, keď popri rozpočte 80 miliónov dolárov celosvetovo utŕžila viac ako 274 miliónov dolárov. V pokračovaní účinkovali napríklad aj Jean-Claude Van Damme, Liam Hemsworth či Chuck Norris, no chýbal Rourke. Film v tržbách prekonal svojho predchodcu, keďže si na konto pripísal vyše 300 miliónov dolárov. 

Nakrúcanie filmu Expendables 3, ktorý bude režírovať Patrick Hughes, by sa malo začať ešte tento mesiac. Pred kamery by sa mal opäť vrátiť spomínaný Rourke a tiež Statham, Schwarzenegger, Lundgren či Jet Li. Okrem nich sa hovorí aj o Wesleym Snipesovi, Stevenovi Seagalovi, Mille Jovovich, Melovi Gibsonovi a Jackiem Chanovi. Do kín by sa snímka mala dostať v auguste 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona