Willian vyzýva Šachťor, aby rešpektoval jeho želanie a nechal ho odísť do Tottenhamu

NETKY.SK • 25 August 2012, 13:06 • 2 min
Willian vyzýva Šachťor, aby rešpektoval jeho želanie a nechal ho odísť do Tottenhamu

Willian vyzýva Šachťor, aby rešpektoval jeho želanie a nechal ho odísť do Tottenhamu - Futbal DONECK - Willian nalieha na svojho aktuálneho zamestnávateľa, ukrajinský futbalový klub Šachťor Doneck, aby neblokoval jeho £20 miliónový prestup do Tottenhamu.

slovakia

left justify in out

imgDONECK - Willian nalieha na svojho aktuálneho zamestnávateľa, ukrajinský futbalový klub Šachťor Doneck, aby neblokoval jeho £20 miliónový prestup do Tottenhamu.

Tottenham dúfa, že sa mu podarí získať Williana zo Šachťoru Doneck, keďže tréner André Villas-Boas mal v úvodnom zápase sezóny k dispozícii iba jediného útočníka, Jermaina Defoa.
24-ročný Willian sa hnevá na svoj ukrajinský klub, keďže ten už odmietol januárovú ponuku z Chelsea.

"Dostal som ponuku, ale vedenie klubu to komplikuje. Je tu veľa hráčov, ktorí sú v rovnakej situácii ako ja, najmä Brazílčania. Klub hráčov stále kupuje, ale nechce nechať odísť," povedal Willian. "To je ten problém. Každý vie, že chcem odísť. Som tu už päť rokov, pomohol som klubu k zisku mnohých titulov, tak dúfam, že bude rešpektovať moju vôľu. Neľutujem, že som sem prišiel, ale toto čo sa deje ma mrzí. Chelsea sa ma snažila získať v januári a teraz sa o to snaží Tottenham, treba si to celé znovu premyslieť."

Brazílčan povedal, že by rád hral v Londýne, a že ak sa mu podarí prestúpiť do Tottenhamu, tak jeho prianím bude návrat do Ligy majstrov. Willian v drese Šachťoru zaznamenal 19 gólov v 129 zápasoch a s klubom získal tri ligové tituly, štyri ukrajinské poháre a jeden pohár UEFA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies