William Shatner spustil online zbierku na novú knihu

NETKY.SK • 26 November 2014, 12:53 • 2 min
William Shatner spustil online zbierku na novú knihu

USA - Kanadský herec William Shatner spustil online zbierku na svoju novú knihu s názvom Catch Me Up.

slovakia

left justify in out

V rukopise sa predstaviteľ Jamesa T. Kirka zo seriálu Star Trek (1966 - 1969) a nasledujúcich siedmich snímok o vesmírnej lodi USS Enterprise zameriava na pomoc osobám vo veku nad 50 rokov, ktorí čelia kariérnym problémom. Ako 83-ročný herec uviedol na portáli Kickstarter, v živote bol nezamestnaný viac ako 400-krát a aby ho najali do ďalších projektov, musel v sebe znovu a znovu objavovať nové ja a tiež adaptovať sa na moderné technológie. Knihu zároveň nechce vydať u tradičného vydavateľa, ale samostatne s pomocou zbierky.

 

"Tradičná cesta by si vyžadovala určité množstvo obetí vrátane zmeny v celkovom posolstve. Tak som sa rozhodol, že počúvnem radu z mojej knihy a použijem crowdsourcing na financovanie tohto projektu," vysvetlil Shatner, ktorý chce s pomocou zbierky vyzbierať sumu aspoň 50-tisíc amerických dolárov (v prepočte približne 40-tisíc eur). Od spustenia kampane sa už pritom podarilo dosiahnuť takmer polovicu. Záujemcovia môžu prispieť sumou od jedného až po 10-tisíc dolárov. Ako odmenu môžu získať digitálne či tlačené vydanie Catch Me Up, tričko s logom publikácie či dokonca možnosť stretnúť sa s Shatnerom na charitatívnom podujatí nesúcom jeho meno. 

 

William Shatner získal celosvetovú popularitu ako predstaviteľ kapitána Jamesa T. Kirka. Okrem toho si zahral aj vo filmoch Miss špeciálny agent (2000) a Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná (2005) alebo Vybíjaná: Choď do toho na plné gule (2004). Za stvárnenie Dennyho Cranea v seriáli Advokáti (1997 - 2004) a jeho spin-offe Bostonské zločiny (2004 - 2008) získal dve ceny Emmy a jeden Zlatý Glóbus. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies