William Shatner predstaviteľ Kirka zo seriálu Star Trek nahovorí rozprávača hororu Malevolent

NETKY.SK • 15 Október 2015, 15:47 • 2 min
William Shatner predstaviteľ Kirka zo seriálu Star Trek nahovorí rozprávača hororu Malevolent

BRATISLAVA - Kanadský herec William Shatner nahovorí rozprávača pripravovaného animovaného hororu Malevolent.

slovakia

left justify in out

Osemdesiatštyriročný predstaviteľ Jamesa T. Kirka zo seriálu a filmov Star Trek sa pripojil do projektu v réžii Jasona Axinna. Okrem Shatnera jednotlivé postavy nahovoria Morena Baccarin, Bill Moseley či Ray Wise.


Malevolent prinesie príbeh štvorice súrodencov, ktorých zvolá umierajúci otec. Hoci potomkom oznámi, že chce uzavrieť závet, jeho skutočnou pohnútkou je pomsta voči nim. Situáciu skomplikujú intergalaktickí gambleri, ktorí vyhľadávajú podobné príbehy a uzatvárajú stávky na ich výsledky. “Pochopiteľne, príležitosť pracovať s legendou je splnením sna. Som naozaj nadšený, že pán Shatner sa vydá s nami na túto cestu,” vyjadril sa Axinn.


William Shatner sa preslávil vďaka spomínanej úlohe v sci-fi seriáli a následných filmoch o vesmírnej lodi USS Enterprise. Okrem toho účinkoval aj vo filmoch Miss špeciálny agent (2000) a Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná (2005) alebo Vybíjaná: Choď do toho na plné gule (2004). Za stvárnenie Dennyho Cranea v seriáli Advokáti (1997 - 2004) a jeho spin-offe Bostonské zločiny (2004 - 2008) získal dve ceny Emmy a jeden Zlatý Glóbus.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies