Will.i.am daroval charite princa Charlesa pol milióna libier

NETKY.SK • 22 Jún 2012, 22:36 • 2 min
Will.i.am daroval charite princa Charlesa pol milióna libier

Will. i.

slovakia

left justify in out

img

Americký hudobník will.i.am daroval pol milióna libier (v prepočte približne 620-tisíc eur) charitatívnej organizácii Prince’s Trust britského princa Charlesa, ktorá pomáha mládeži. "Môj príspevok pomôže mladým ľuďom nadobudnúť schopnosti, ktoré sú potrebné na dnešnom i budúcom pracovnom trhu, vrátane technologických a počítačových zručností," vysvetlil hudobník. "Moja rodina urobila všetko pre to, aby som pochopil, že dobré vzdelanie a tvrdá práca sú kľúčom k splneniu mojich snov a prekonaniu prekážok, ktoré sú spojené s vyrastaním v chudobnom prostredí," dodal. Martina Milburn z Prince’s Trust will.i.ama označila za inšpiratívnu osobnosť a uviedla, že činnosť organizácie "závisí od takých štedrých príspevkov, ako je tento".

Tridsaťsedemročný rapper, spevák, producent a hudobník vydal doposiaľ tri sólové albumy. Jeho prvá štúdiovka Lost Change vyšla v roku 2001, nasledovali Must B 21 (2003) a Songs About Girls (2007). V septembri na trh uvedie ďalšiu nahrávku s názvom #willpower. Preslávil sa vďaka pôsobeniu vo formácii Black Eyed Peas, ktorá na hudobnú scénu prerazila v roku 2003 hitom Where Is the Love? z albumu Elephunk. Medzi ich ďalšie hity patria skladby Shut Up, My Humps, Hey Mama, Don't Lie, Don't Phunk with My Heart, Pump It, I Gotta Feeling, The Time (Dirty Bit), Meet Me Halfway či Just Can't Get Enough. Kapela má momentálne prestávku, posledný raz pred ňou vystúpila 23. novembra v rámci svojej The Beginning Tour.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies