Will.i.am by rád vystúpil po boku Britney Spears v Las Vegas

NETKY.SK • 13 Október 2013, 14:20 • 2 min
Will.i.am by rád vystúpil po boku Britney Spears v Las Vegas

BRATISLAVA - Tridsaťosemročný producent sa podieľa aj na speváčkinom pripravovanom albume, ktorý by mal vyjsť 2. decembra.

slovakia

left justify in out

Americký rapper a producent Will.i.am prezradil, že by rád vystúpil po boku Britney Spears v rámci jej šnúry 16 koncertov v Las Vegas. "Neviem sa dočkať jej šou vo Vegas. Chcem tam ísť a podporiť ju, vystúpiť po jej boku," povedal 38-ročný interpret v rozhovore pre portál E! News. Spears odštartuje šnúru koncertov v Las Vegas 27. decembra, avšak či sa vedľa nej objaví aj Will.i.am zatiaľ speváčka nepotvrdila.

Will.i.am sa tiež podieľa ako výkonný producent na pripravovanom albume Spears, ktorý by sa mal dostať do predaja 2. decembra. "Táto nahrávka bude podľa mňa jednou z jej najlepších," povedal o speváčkinej ôsmej štúdiovke. Tá síce ešte nemá oficiálny názov, no Spears už z nej zverejnila prvý singel Work Bitch. 

Will.i.am, vlastným menom William James Adams Jr., sa preslávil pôsobením vo formácii The Black Eyed Peas, s ktorou vydal zatiaľ šesť albumov. Preraziť sa jej podarilo v roku 2003 hitom Where Is The Love? z tretieho albumu Elephunk. Medzi jej ďalšie hity patria skladby ako Shut Up, My Humps, Hey Mama, Don't Lie, Don't Phunk With My Heart, Pump It, I Gotta Feeling, The Time (Dirty Bit), Meet Me Halfway či Just Can't Get Enough. Skupina má momentálne prestávku, pričom posledný raz vystúpila 23. novembra 2011 v rámci The Beginning Tour. Will.i.am debutoval ako sólový interpret v roku 2001 albumom Lost Change, po ktorom nasledovali nahrávky Must B 21 (2003), Songs About Girls (2007) a najnovšie #willpower (2013). 

Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000), po ktorej ju v médiách začali prezývať popová princezná. Nasledovali albumy Britney (2001), In the Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008) a Femme Fatale (2011), pričom všetky okrem Blackout zabodovali na prvom mieste amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against the Music, Toxic, Piece of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till the World Ends. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona