William a Kate odleteli na svadobnú cestu do zámoria

NETKY.SK • 10 Máj 2011, 11:56 • 2 min
William a Kate odleteli na svadobnú cestu do zámoria

William a Kate odleteli na svadobnú cestu do zámoria

slovakia

left justify in out

img

Britský princ William a jeho manželka Catherine odleteli v pondelok na svoju odloženú svadobnú cestu. Oznámila to dnes kancelária princa Williama, ktorá neuviedla kam, alebo na ako dlho novomanželia odišli.
      Britské médiá sa viac-menej zhodujú na tom, že William a Kate zrejme odcestovali na Seychelské ostrovy v Indickom oceáne. Medzi diskutovanými destináciami figurujú aj Keňa či Karibik.
      Vyhlásenie St. James's Palace obsahuje aj výzvu novinárom, aby počas medových týždňov rešpektovali súkromie manželov.
      Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgeu sa rozhodli nevycestovať na svadobnú cestu ihneď po sobáši, ktorý sa konal v Londýne 29. apríla. Spoločne strávili len predĺžený víkend v Británii, potom sa princ vrátil do služby ako pilot záchranárskej helikoptéry Kráľovského letectva so základňou vo Walese, kde majú s Kate prenajatý dom.
      William si vzal dvojtýždňovú dovolenku; nie je však isté, či ju celú strávi na svadobnej ceste v zámorí, uviedla agentúra AP.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies