Willem Dafoe si zahrá s Nicolasom Cageom v krimi trileri Dog Eat Dog

NETKY.SK • 30 Október 2015, 13:32 • 2 min
Willem Dafoe si zahrá s Nicolasom Cageom v krimi trileri Dog Eat Dog

NEW YORK- Americký herec Willem Dafoe sa predstaví v pripravovanom filme Paula Schradera s názvom Dog Eat Dog. Pridá sa tak ku kolegovi Nicolasovi Cageovi, ktorý by mal v snímke stvárniť jednu z hlavných postáv. O scenár inšpirovaný rovnomennou knihou Eddieho Bunkera sa postaral spomínaný Schrader v spolupráci s Matthewom Wilderom.

slovakia

left justify in out

Dog Eat Dog má byť súčasným krimi trilerom o trojici bývalých trestancov, ktorých si najmú na organizovaný únos. Keď sa však všetko vymkne spod kontroly, v snahe nevrátiť sa späť do väzenia sa ocitajú na napínavom úteku pred zákonom. Producenti snímky prejavili veľkú radosť z Dafoeovho súhlasu zúčastniť sa na projekte. "Sme nadšení, že máme možnosť spolupracovať s nesmierne talentovaným Willemom Dafoeom, ktorý posilní obsadenie a pridá sa tak k filmovým legendám, akými sú Paul Schrader a Nicolas Cage," vyhlásil Gary Hamilton zo spoločnosti Arclight Films. Slovami chvály nešetril ani ďalší z producentov filmu Mark Earl Burman, podľa ktorého účinkovanie Dafoea v snímke vytvorí dokonalú kombináciu čierneho humoru a hodnoverného hrania, ktoré 60-ročný umelec ponúka.

 

Willem Dafoe debutoval vo filme v roku 1980 v historickej dráme Nebeská brána. Postupne sa predstavil aj v snímkach ako Posledné pokušenie Krista (1988), Divokosť v srdci (1990), Telo ako dôkaz (1993), Anglický pacient (1996), Pokrvní bratia (1999), Pavilón žien (2001), Spider-Man (2002), Vtedy v Mexiku (2003), Spider-Man 2 (2004), Antikrist (2009), Nymfomanka (2013) či Grandhotel Budapešť (2014). Počas svojej kariéry si vyslúžil dve nominácie na Oscara - v roku 1987 za vedľajšiu rolu vo filme Čata (1986) Olivera Stonea a v roku 2001 v rovnakej kategórii za stvárnenie Maxa Schrecka vo filme V tieni upíra (2000).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies