Will Smith a Jada Pinkett Smith sa rozišli

NETKY.SK • 24 August 2011, 13:04 • 2 min
Will Smith a Jada Pinkett Smith sa rozišli

Will Smith a Jada Pinkett Smith sa rozišli

slovakia

left justify in out

img

Hollywoodska hviezda Will Smith (42) a jeho manželka, herečka Jada Pinkett Smith (39) sa rozišli.
      Túto šokujúcu informáciu o dvojici, ktorá tvorila 13 rokov nerozlučný manželský pár a ktorá ešte pred niekoľkými týždňami demonštrovala svoju lásku na titulnej stránke amerického mesačníka Architectural Digest, priniesol dnes bulvárny magazín In Touch. Žiadne iné zdroje ju predbežne nepotvrdili.
      Dvojica má dve deti, syna Jadena s veľkým hereckým potenciálom, ktorý má v 13 rokoch už za sebou napríklad úspešné vystúpenie v remaku snímky Karate Kid, ako aj dcérku Willow (10), ktorá má na konte už hit v podobe piesne Whip My Hair a po boku otca si zahrala i v jeho snímke Som legenda (2007).
      Ich otec, rodák z Philadelphie má mimoriadny zabávačský talent, o ktorom presvedčil v minulosti opakovane predovšetkým americkké televízne publikum. Medzičasom je z neho etablovaná hollywoodska hviezda prvej veľkosti, ktorá v uplynulých dvoch desaťročiach bodovala u divákov množstvom filmov, vrátane Mužov v čiernom, Bad Boys, snímkani Hitch, Sedem životov, Hancock a celým radom ďalších. Popri záväzkoch vo filmovom priemysle Will Smith nezabudol ani na hudobné aktivity, o ktorých takisto znova a znova presvedčil širokú verejnosť.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies