Will.i.am zaznamenal desiaty singel na vrchole UK Chartu

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 10:10 • 2 min
Will.i.am zaznamenal desiaty singel na vrchole UK Chartu

LONDÝN - Americký rapper a producent Will.i.am debutuje so skladbou It's My Birthday na vrchole britského singlového rebríčka. Pre člena skupiny The Black Eyed Peas je to už desiaty singel na vrchole UK Chartu.

slovakia

left justify in out

Prvých päť prvenstiev zaznamenal ešte s The Black Eyed Peas, ako sólovému interpretovi sa mu to predtým podarilo so skladbami This Is Love, Scream & Shout a zvyšné dve No. 1 dosiahol ako hosťujúci interpret.

 

 

Tridsaťdeväťročný Will.i.am, vlastným menom William James Adams Jr., sa preslávil pôsobením v spomínanej formácii The Black Eyed Peas, s ktorou vydal zatiaľ šesť albumov. Preraziť sa jej podarilo v roku 2003 hitom Where Is The Love? z tretieho albumu Elephunk. Medzi jej ďalšie hity patria skladby ako Shut Up, My Humps, Hey Mama, Don't Lie, Don't Phunk With My Heart, Pump It, I Gotta Feeling, The Time (Dirty Bit), Boom Boom Pow, Meet Me Halfway či Just Can't Get Enough. Will.i.am debutoval ako sólový interpret v roku 2001 albumom Lost Change, po ktorom nasledovali nahrávky Must B 21 (2003), Songs About Girls (2007) a #willpower (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona