Will.i.am bude znova koučom v súťaži The Voice UK

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 11:22 • 2 min
Will.i.am bude znova koučom v súťaži The Voice UK

LONDÝN - Americký rapper a producent Will.i.am bude koučom v pripravovanej šiestej sezóne speváckej súťaže The Voice UK.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný člen skupiny The Black Eyed Peas bude okrem toho aj mentorom v súťaži The Voice Kids, pričom oba projekty pripravuje televízia ITV. Tá prevzala práva na The Voice UK od BBC1, ktorá v rokoch 2012 až 2016 odvysielala prvých päť sérií. Will.i.am bol pritom jediným koučom, ktorý sa objavil vo všetkých sezónach.

 

Okrem neho sa v tejto úlohe postupne predstavili aj Tom Jones, Jessie J, Danny O'Donoghue, Boy George, Ricky Wilson, Kylie Minogue, Paloma Faith a Rita Ora. Mená zvyšných koučov novej sezóny zatiaľ neoznámili, predstavitelia ITV však potvrdili, že moderátorkou oboch spomínaných súťaží bude Emma Willis, ktorá spolu s Marvinom Humesom uvádzala série tri až päť.

 

Will.i.am, vlastným menom William James Adams Jr., sa preslávil pôsobením v spomínanej formácii The Black Eyed Peas, s ktorou vydal zatiaľ šesť albumov. Preraziť sa jej podarilo v roku 2003 hitom Where Is The Love? z tretieho albumu Elephunk. Medzi jej ďalšie hity patria skladby ako Shut Up, My Humps, Hey Mama, Don't Lie, Don't Phunk With My Heart, Pump It, I Gotta Feeling, The Time (Dirty Bit), Boom Boom Pow, Meet Me Halfway či Just Can't Get Enough. Will.i.am debutoval ako sólový interpret v roku 2001 albumom Lost Change, po ktorom nasledovali nahrávky Must B 21 (2003), Songs About Girls (2007) a #willpower (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies