Will Ferrell nedokáže predpovedať úspech svojich filmov

NETKY.SK • 22 Marec 2015, 15:58 • 2 min
Will Ferrell nedokáže predpovedať úspech svojich filmov

LOS ANGLES - Americký herec a komik Will Ferrell tvrdí, že nedokáže predpovedať úspech svojich filmov. Štyridsaťsedemročný rodák z kalifornského mesta Irvine to uviedol v rozhovore pre britský denník The Independent.

slovakia

left justify in out

"Bohužiaľ, to nedokážem. Nemám túto schopnosť. Myslím si, že ktokoľvek, kto tvrdí, že to dokáže, tak klame. Keď si pozriete zostrihaný film, tak jednoducho musíte cítiť, či ste nakrútili niečo odlišné, nové a silné. Nikdy však neviete, či film dokáže zaujať práve v tom momente, keď sa dostane do kín. Dôvodov je mnoho, môže to byť dátum premiéry, ďalej filmy, ktoré sú v kinách v rovnakom čase alebo či majú ľudia práve vtedy náladu na komédiu. Všetky tieto faktory sú mimo vašej kontroly," vysvetlil herec.


Will Ferrell sa stal známym v druhej polovici 90. rokov, keď sa stal súčasťou televízneho programu Saturday Night Live. Okrem toho účinkoval v komédiách ako Zoolander (2001), Mladosť v ťahu (2003), Hlásateľ správ: Príbeh Rona Burgundyho (2004), Horšie to už nebude (2006), Rýchlo a desivo: Šialené preteky (2006), Ľadovo ostrí (2007), Bratia z donútenia (2008), Everything Must Go (2010), Pr(e)dvolebné sľuby (2012), Stážisti (2013) či Anchorman 2: The Legend Continues (2013).
Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona