Will Butler z Arcade Fire vydá v marci sólovku

NETKY.SK • 22 November 2014, 09:29 • 2 min
Will Butler z Arcade Fire vydá v marci sólovku

LOS ANGELES - Will Butler z kanadskej indierockovej kapely Arcade Fire vydá 10. marca svoju debutovú sólovku s názvom Policy.

slovakia

left justify in out

Nahrávka vyjde prostredníctvom labelu Merge Records, ktorý vydáva aj albumy spomínanej skupiny Arcade Fire. Tridsaťdvaročný Will Butler, ktorý tento rok získal spolu s Owenom Pallettom nomináciu na Oscara za soundtrack snímky Ona (2013), zatiaľ z novinky nepredstavil žiaden singel, no viacero skladieb predstavil tento mesiac na koncerte v newyorskom Brooklyne.

 

Arcade Fire debutovali s nahrávkou Funeral (2004), ktorá zaznamenala veľmi pozitívny ohlas kritiky. Po nej nasledovala štúdiovka Neon Bible (2007), s ktorou dobyli kanadský albumový rebríček a v americkom a britskom rebríčku sa dostali na dvojku. S treťou štúdiovkou The Suburbs (2010) obsadili prvú priečku aj v americkom a britskom rebríčku a na 53. ročníku udeľovania hudobných cien Grammy bodovali v najprestížnejšej kategórii Album roka. Vlani v októbri vydali nový album Reflektor, s ktorým taktiež dobyli britský aj americký rebríček. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona