Will a Grace sa vrátia ako limitovaná séria

NETKY.SK • 19 Január 2017, 10:48 • 2 min
Will a Grace sa vrátia ako limitovaná séria

BRATISLAVA - Americký komediálny seriál Will a Grace (1998 - 2006) sa vráti na televízne obrazovky. Potvrdili to zástupcovia televízie NBC, ktorá projekt plánuje vysielať v televíznej sezóne 2017/2018 v podobe limitovanej série.

slovakia

left justify in out

"Sme nadšení, že sa vracia jedna z najbystrejších, najvtipnejších a najviac rozpoznateľných komédií v histórii NBC. Tento prevratný seriál pre všetko, od práv homosexuálov až po spoločenský a politický komentár, sa vracia späť tam, kam patrí," uviedol na margo projektu predseda NBC Entertainment Robert Greenblatt.

 

Novinka bude mať desať epizód, v ktorých si úlohy svojských priateľov zopakujú Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally a Sean Hayes. Na komédii sa budú znova podieľať aj jej pôvodní tvorcovia David Kohan a Max Mutchnick, o réžiu sa zase postará James Burrows.

 

 

Will a Grace priniesol príbeh interiérovej dizajnérky Grace (Messing), ktorá býva v jednom byte s homosexuálnym právnikom Willom (McCormack), ako aj ich výstredných priateľov Karen (Mullally) a Jacka (Hayes). Seriál, ktorý vysielali osem sezón, si vyslúžil 83 nominácií na ceny Primetime Emmy, z ktorých 16 premenil na víťazstvo, pričom si toto prestížne ocenenie odniesol každý z predstaviteľov hlavných hrdinov. Seriál má okrem toho na konte napríklad aj sedem GLAAD Media Awards alebo sedem Screen Actors Guild Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona