Wilder za Povetkinom do Ruska

NETKY.SK • 11 Marec 2016, 17:40 • 2 min
Wilder za Povetkinom do Ruska

MOSKVA - Americký šampión boxerskej organizácie WBC v superťažkej hmotnostnej kategórii Deontay Wilder sa prvýkrát v profesionálnej kariére predstaví mimo USA, Mexika či Portorika.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný bronzový olympijský medailista z čínskeho Pekingu 2008 sa chcel so svojím prednostným vyzývateľom Alexandrom Povetkinom stretnúť v newyorskom Brooklyne, to však bolo nemožné po tom, ako vyššiu ponuku na celkový finančný objem pre pästiarov ponúkol Rusov promotér Andrej Riabinskij. Ten rozhodol, že súboj sa uskutoční v Rusku, s najväčšou pravdepodobnosťou v metropole Moskva. Dátum dosiaľ nestanovili. "Mohol som zarobiť kopec peňazí alebo pripraviť Alexandrovi vhodné prostredie. Voľba bola jednoduchá. Deontay sa môže tešiť na vrelé privítanie," citoval Riabinského web East Side Boxing. Povetkinov tábor v roku 2013 v "aukcii" prekonal dokonca aj promotérsku spoločnosť Ukrajinca Vladimira Klička K2.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona