Wilder obhájil opasok organizácie WBC v superťažkej hmotnostnej kategórii

NETKY.SK • 26 Február 2017, 11:32 • 2 min
Wilder obhájil opasok organizácie WBC v superťažkej hmotnostnej kategórii

BIRMINGHAM - Americký profesionálny boxer Deontay Wilder obhájil opasok organizácie WBC v superťažkej hmotnostnej kategórii. V Birminghame v rodnom štáte Alabama pokoril krajana Geralda Washingtona technickým knokautom v piatom kole z tucta vypísaných.

slovakia

left justify in out

Favorizovaný Wilder začal po operácii pravej ruky pomalšie, prvé štyri kolá sa len zahrieval. V piatom však už pravačkou poslal svojho oponenta na podlahu, Washington sa ešte pozbieral, ale pod náporom ďalších úderov ringový rozhodca predčasne ukončil duel.

 

Tridsaťjedenročný Wilder si zachoval dokonalú bilanciu, na konte má 38 víťazstiev, z nich iba jediné nedosiahol pred časovým limitom. Najbližšie sa zameria na unifikačný súboj, buď so šampiónom verzie WBO Josephom Parkerom, alebo s víťazom zápasu medzi Anthonym Joshuom a Vladimirom Kličkom o tituly IBF a WBA. Ten sa uskutoční 29. apríla v londýnskom Wembley.

 

superťažká váha v Birminghame (USA):

Deontay Wilder (USA) - Gerald Washington (USA) TKO (5/12, 1:45 min) - Wilder obhájil titul WBC

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona