Wiggins sa pripravuje na Svetový pohár, budúci rok možno ukončí kariéru

NETKY.SK • 30 Október 2015, 14:10 • 2 min
Wiggins sa pripravuje na Svetový pohár, budúci rok možno ukončí kariéru

LONDÝN - Víťaz najslávnejších cyklistických pretekov Tour de France z roku 2012 Bradley Wiggins neplánuje po budúcoročných olympijských hrách v Riu de Janeiro ukončiť kariéru. Brit sa momentálne pripravuje v Cali na začiatok Svetového pohára na dráhe. V Kolumbii pôjde v piatok tímovú stíhačku.

slovakia

left justify in out

"Momentálne som plne koncentrovaný na dráhu, takže nemyslím na koniec kariéry. Pravdepodobne sa tak stane v decembri budúceho roka, teda nie hneď po olympiáde. Návrat na dráhu bol osviežujúci. Na ceste ma to už prestávalo baviť, cítil som sa, ako keby som v práci čakal na odchod domov. Teraz si to užívam," povedal Wiggins pre britský denník The Telegraph. Tridsaťpäťročný úspešný cyklista sa chystá v máji na preteky Okolo Kalifornie, ktoré mu poslúžia ako príprava pred olympijskými hrami. Pred marcovými MS na dráhe pôjde aj na podujatie Okolo Dubaja. Na ceste bude jazdiť vo farbách svojho kontinentálneho tímu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies