Wiggins odstúpil z pretekov Okolo Švajčiarska

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 13:48 • 2 min
Wiggins odstúpil z pretekov Okolo Švajčiarska

OSSINGEN - Bradley Wiggins nedokončí tohtoročné preteky Okolo Švajčiarska, prvý britský víťaz v histórii Tour de France pre zranenie nenastúpil na stredajšiu 5. etapu z Ossingenu do Büren A.D. Aare. Pred ňou ho klasifikovali na priebežnom 99. mieste s mankom 14:43 min na vedúceho Tonyho Martina.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosem kilometrov pred záverom utorňajšej 4. etapy mal jazdec tímy Sky pád, pri ktorom si narazil stehno pravej nohy. Do cieľa prišiel 12 minút za víťazným Markom Cavendishom. "Pretekári predo mnou začali brzdiť a jeden to do mňa v plnej rýchlosti napálil zozadu," vysvetlil Wiggins, ktorý sa podrobí liečbe vo vlasti.

Víťaz Tour de France 2012 pred pretekmi vo Švajčiarsku vyhlásil, že vzhľadom na réžiu britského zoskupenia neráta s účasťou na francúzskom podujatí. Vraj ho deprimuje, ako sa všetko v tíme točí okolo obhajcu víťazstva Chrisa Frooma, ktorý minulý týždeň absolvoval Critérium du Dauphiné. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies