Whoopi Goldberg si zahrá v pilote seriálu Delores & Jermaine

NETKY.SK • 18 Február 2015, 14:23 • 2 min
Whoopi Goldberg si zahrá v pilote seriálu Delores & Jermaine

LOS ANGELES - Americká herečka Whoopi Goldberg sa predstaví v pilotnom filme pripravovaného sitkomu Delores & Jermaine. Autormi scenára komediálneho projektu televízie ABC sú Daniel Chun a herec Jermaine Fowler. Druhý menovaný sa pri písaní inšpiroval vlastným životom a v pilote, ktorý budú nakrúcať v New Yorku, si navyše aj zahrá.

slovakia

left justify in out

Fowler stvárni mladého muža, ktorý je typickým reprezentantom generácie detí milénia. Má veľké sny, no slabú vôľu, aby ich dokázal premeniť na skutočnosť. Po tom, ako ho vyhodia z domu, sa presťahuje k prísnej starej mame Delores, ktorú si zahrá 59-ročná Goldberg. Delores a Jermaine si nie sú veľmi blízki, čas však ukáže, že jeden druhého potrebujú ako soľ. Účasť na tomto projekte vraj neohrozí herečkino pôsobenie v televíznej talkšou The View (1997), na ktorej sa od roku 2007 podieľa ako jedna z moderátoriek. 

 

Whoopi Goldberg, vlastným menom Caryn Elaine Johnson, začala hrať už ako dieťa a neskôr účinkovala na Broadwayi. Pred filmovou kamerou debutovala v roku 1985, keď sa predstavila v úspešnom filme Stevena Spielberga Purpurová farba, ktorý jej vyniesol nomináciu na Oscara za herecký výkon v hlavnej úlohe. V roku 1991 získala Oscara ako najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe filmu Duch (1990). Diváci a diváčky ju môžu poznať aj zo snímok Klárino srdce (1988), Dlhá cesta domov (1990), Sestra v akcii (1992), Hráč (1992), Sestra v akcii 2: Opäť v habite (1993), Made in America (1993), Corrina, Corrina (1994), Narušenie (1999), Čarovná krajina škriatkov (1999) či Miliónové preteky (2001). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies