Westbrook bude chýbať Oklahome asi tridsať zápasov

NETKY.SK • 28 December 2013, 15:03 • 2 min
 Westbrook bude chýbať Oklahome asi tridsať zápasov

OKLAHOMA CITY - Na Thunder čakajú mimoriadne náročné dva mesiace.

slovakia

left justify in out

Zo železného muža basketbalovej NBA Russella Westbrooka sa stáva magnet na zranenia. Stredný rozohrávač Oklahomy nechýbal do konca minulej sezóny v drese Thunder v 230 stretnutiach v sérii, ale v lete podstúpil artroskopiu pravého kolena a do diania zasiahol až 4. novembra. Odohral však iba 25 zápasov a musel podstúpiť rovnaký zákrok na rovnakom mieste, čo znamená ďalšiu približne dvojmesačnú absenciu. "Koleno mu začalo čoraz viac opúchať. Najskôr sa vráti až po Zápase hviezd, ktorý je na programe 16. februára," poznamenal generálny manažér Thunder Sam Presti. Westbrook, ktorý má v tejto sezóne priemer 21,3 bodu, 6 doskokov a 7 asistencií na jeden duel, vynechá minimálne 27 zápasov.

Bez 25-ročného zlatého olympijského medailistu z Londýna 2012 to budú mať Kevin Durant a spol. v nasledujúcich týždňoch mimoriadne náročné. Tím sa síce drží na špici Západnej konferencie, no úzka rotácia bez ďalšieho hráča takéhoto kalibru sa skôr či neskôr zrejme odzrkadlí na výkonoch aj výsledkoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona