West nepozná Messiho: Kto je a čo robí?

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 17:10 • 2 min
West nepozná Messiho: Kto je a čo robí?

WASHINGTON - Lionel Messi s veľkou pravdepodobnosťou nepozná meno amerického basketbalistu Davida Westa, čo zrejme málokoho prekvapí, ale že dlhoročný hráč NBA nemá ani poňatia o jednom z najlepších futbalistov všetkých čias, je vskutku poriadne prekvapenie.

slovakia

left justify in out

Messi s argentínskou reprezentáciou zavítal do hľadiska na stredajší duel profiligy vo Washingtone, kde pricestovala Indiana a zvíťazila 103:101. Keď si hostia po zápase nenechali ujsť možnosť zvečniť sa s klenotom FC Barcelona, West sa len čudoval, za kým sa tak hrnú.

 

"Spýtala som sa ho, či si aj on šiel spraviť fotku s hviezdou. Reagoval protiotázkou: 'Kto to je?' Vravím mu: 'Lionel Messi'. On ľahostajne: 'Kto je Lionel Messi?" Odpovedám: 'Najväčšia hviezda na svete!'. West apaticky: 'Čo robí?'" podelila sa o nečakanú príhodu Candace Bucknerová z webu Indy Star Sport. 

 

Okrem Messiho bol medzi basketbalistami záujem aj o Ángela di Maríu, Javiera Mascherana a Sergia Agüera. Argentínčania hrajú v metropole USA v sobotu prípravný zápas proti Salvádoru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies