West Ham prišiel o zraneného Diarru, Vaz Te na odchode z klubu

NETKY.SK • 30 August 2013, 13:18 • 2 min
West Ham prišiel o zraneného Diarru, Vaz Te na odchode z klubu

LONDÝN - Futbalový stredopoliar West Hamu United Alou Diarra pre zranenie kolena takmer určite vynechá celú sezónu. "Kladivári" súčasne oznámili, že portugalský útočník Ricardo Vaz Te prejavil záujem opustiť klub účastníka Premier League.

slovakia

left justify in out

Tréner West Hamu Sam Allardyce potvrdil, že v prípade Vaz Teho čakajú na adekvátnu ponuku. "Môže hneď odísť. Ak niekto odíde teraz, tak to bude Vaz. Nemôžete nikoho na silu držať, ak nechce zostať v klube," povedal Allardyce pred víkendovým duelom so Stoke City.

Francúz Diarra sa zranil v stredajšom zápase 2. kola Ligového pohára proti štvrtoligovému tímu Cheltenham Town. "Zranenie je závažnejšie, ako sme očakávali. Bude potrebné urobiť operáciu vnútorných krížnych väzív, takže to vyzerá, že pre Aloua sa sezóna skončila," uviedol Allardyce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies