West Ham pri rozlúčke s Upton Parkom zdolal Manchester United 3:2

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 07:43 • 2 min
West Ham pri rozlúčke s Upton Parkom zdolal Manchester United 3:2

LONDÝN - Futbalisti Manchestru United zakopli v boji o postup do budúcosezónnej edície Ligy majstrov. V pondelňajšej dohrávke 35. kola anglickej Premier League prehrali na ihrisku West Hamu United 2:3 a zostali na piatom mieste tabuľky.

slovakia

left justify in out

Hosťom nepomohli ani dva góly francúzskeho mladíka Anthonyho Martiala, pretože West Ham mal pri svojej rozlúčke s domovským štadiónom Upton Park skvelý finiš. V záverečnej štvrťhodine skóre otočili presnými hlavičkami Michail Antonio a Winston Reid. "Kladivári" tak okupujú v tabuľke šieste miesto, ktoré zaručuje štart v Európskej lige. United pred záverečným kolom strácajú dva body na mestského rivala Manchester City a miestenku do LM.

 

Rozlúčku s Upton Parkom poznačili nepokoje domácich fanúšikov, ktorí zablokovali hosťom prístup na štadión a na tímový autobus United hádzali fľaše, pričom na vozidle rozbili sklo. Duel sa tak začal so 45-minútovým oneskorením. "Sklamalo ma to. Je to síce veľká udalosť, že opúšťajú štadión, ale som si istý, že klub bude sklamaný zo správania fanúšikov," povedal denníku Mirror útočník Manchestru Wayne Rooney.

 

Premier League - dohrávka 35. kola:

West Ham United – Manchester United 3:2 (1:0)

Góly: 10. D. Sakho, 76. Antonio, 81. Reid – 51. a 72. Martial

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona