West Ham má záujem o Sahu, keďže Spurs sa ho po piatich mesiacoch chce zbaviť

NETKY.SK • 29 Máj 2012, 19:20 • 2 min
West Ham má záujem o Sahu, keďže Spurs sa ho po piatich mesiacoch chce zbaviť

West Ham má záujem o Sahu, keďže Spurs sa ho po piatich mesiacoch chce zbaviť - Futbal LONDÝN - Louis Saha je pripravený opustiť Tottenham len po piatich mesiacoch v londýnskom klube. 33-ročný hráč v januári prestúpil do Londýna z Evertonu ako voľný hráč,

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Louis Saha je pripravený opustiť Tottenham len po piatich mesiacoch v londýnskom klube.

33-ročný hráč v januári prestúpil do Londýna z Evertonu ako voľný hráč, zatiaľ čo Steven Pienaar šiel na hosťovanie práve do Evertonu.

Tréner West Hamu, Sam Allardyce, je teraz v pohotovosti, keďže by chcel pridať viac tvorivosti do svojho tímu, ktorý postúpil naspäť do Premier League.

Sahov koniec kariéry v Tottenhame nebude však pekný, aj keď fanúšikovia na neho nezabudnú tak skoro. Len nedávno naňho fanúšikovia nadávali na Twitteri, lebo zagratuloval Chelsea k ich víťzstvu v Lige majstrov. Na tom by až tak nebolo nič zlé, keby triumf The Blues neznamenal pre Tottenham, že v budúcej sezóne prídu o kvalifikáciu do Ligy majstrov a ostane im iba Európska liga.

Saha bol zúrivými fanúšikmi  označený ako 'hanba tímu' kvôli tomu, že to oslavoval Chelsea na svojom Twitteri: "Bravo Drogba. Bravo Chelsea. Bravo Liga majstrov. Bravo futbal. Je to čarovné."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona