West Ham bude žiadať za Payeta 60 miliónov eur

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 18:46 • 2 min
West Ham bude žiadať za Payeta 60 miliónov eur

LONDÝN - Majitelia anglického futbalového klubu West Ham United budú v prípade záujmu o služby ofenzívneho francúzskeho záložníka Dimitriho Payeta žiadať od potenciálnych kupcov 60 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Rodák zo Saint-Pierre na ostrove Réunion prišiel do tímu chorvátskeho trénera Slavena Biliča pred uplynulým ročníkom Premier League z francúzskeho Olympique Marseille za 10 miliónov eur.

 

Dvadsaťdeväťročný Francúz v ňom zaznamenal 12 gólov, 15 asistencií a nastúpil do 38 stretnutí. Bývalý šéf Tottenhamu Hotspur Harry Redknapp považuje Payeta za najväčšieho miláčika tribún "kladivárov" od čias Paola Di Cania a pochybuje, že by sa ho majitelia zbavili v najbližšom prestupovom období.


"Nemyslím si, že by mal odísť. West Ham sa sťahuje na nový štadión s kapacitou 60-tisíc miest a predali 50-tisíc permanentiek. David Sullivan ani David Gold nemajú v pláne rozpredávať klub. Majú dostatok peňazí, preto nevidím dôvod, aby predávali svoju najväčšiu hviezdu. Som si istý, že Slaven Bilič a predstavenstvo si ho udržia. West Ham je klub na vzostupe, majú za sebou výbornú sezónu a všetko nasvedčuje tomu, že sa v tej ďalšej ešte zlepšia. Určite aj Payet chce zostať," povedal Redknapp pre Betsafe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies