West Ham aj Chelsea s pokutami od FA, Mourinhovi hrozí ďalší trest

NETKY.SK • 27 Október 2015, 09:34 • 2 min
West Ham aj Chelsea s pokutami od FA, Mourinhovi hrozí ďalší trest

LONDÝN - Anglická futbalová asociácia FA obvinila trénera Chelsea Londýn Joseho Mourinha za jeho správanie v sobotňajšom zápase s West Hamom. Portugalský kouč bol po prestávke vykázaný na tribúnu za to, že sa snažil dostať do kabíny rozhodcov, kde sa chcel sťažovať.

slovakia

left justify in out

"Jose Mourinho je obvinený v súvislosti s jeho neprijateľnými ústnymi prejavmi na adresu rozhodcov pri ich šatni v priebehu polčasovej prestávky," píše sa vo vyhlásení FA. Tá zároveň obvinila asistenta portugalského taktika Silvina Loura. Pokutu dostali aj obaja aktéri sobotňajšieho derby v Upton Parku za neukontrolovanie si svojich hráčov počas incidentov na konci prvého dejstva. West Ham vyhral 2:1, čo potvrdilo katastrofálny vstup "The Blues" za obhajobou titulu.

 

Mourinho dostal už začiatkom mesiaca pokutu 50.000 libier a podmienečný zákaz činnosti na jeden zápas za výroky na adresu arbitrov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona