Wesa Scantlina zadržali za šoférovanie pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 19:13 • 2 min
Wesa Scantlina zadržali za šoférovanie pod vplyvom alkoholu

LONDÝN - Frontmana americkej formácie Puddle Of Mudd Wesa Scantlina zadržali v nedeľu ráno v štáte Minnesota.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií, ktoré zverejnil úrad šerifa v okrese Renville, 43-ročného speváka si všimla hliadka, ako počas jazdy autom prekročil rýchlosť. Následne ho chcela zastaviť, no spevák sa pokúsil ujsť. Po dolapení bolo v dychu speváka cítiť alkohol. Polícia ho preto obvinila z prečinu jazdy pod vplyvom alkoholu a úteku pred policajným príslušníkom. Keďže Scantlin odmietol absolvovať test krvi, polícia túto skutočnosť pripojila k obvineniam. Hudobník sa v pondelok dostavil na súd. Po zaplatení kaucie ho prepustili.

 

Skupina Puddle Of Mudd vznikla v roku 1992 a na konte má zatiaľ šesť štúdiových albumov. Zatiaľ posledný s názvom re:(disc)overed, ktorý je plný coververzií, vyšiel v auguste 2011. Najväčšie hity kapely ako Control, Blurry či She Hates Me pochádzajú z nahrávky Come Clean (2001). Skupina, ktorá získala štyri Billboard Music Awards, z tohto albumu predala vyše päť miliónov kópií. Frontman kapely Scantlin je známy pre časté problémy so zákonom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona