Werder Brémy suspendoval Arnautoviča a Eliu

NETKY.SK • 26 Apríl 2013, 15:26 • 2 min
Werder Brémy suspendoval Arnautoviča a Eliu

BRÉMY - Nemecký prvoligový futbalový klub Werder Brémy z disciplinárnych dôvodov suspendoval s okamžitou platnosťou z tréningového procesu aj súťažných zápasov 24-ročného rakúskeho ofenzívneho hráča s polovičným srbským pôvodom Marka Arnautoviča a 26-ročného holandského stredopoliara Eljera Eliu. Oznámil to na svojej internetovej stránke.

slovakia

left justify in out

V piatok približne o 3.00 h ráno Arnautoviča zastavila polícia na diaľnici A1 neďaleko spomenutého prístavného mesta v smere z Osnabrücku pre výrazné prekročenie povolenej rýchlosti. Následne sa ku kolegovi zastavením prihlásil aj Elia v inom vozidle. Alkohol u nich nezistili.

"Sme hlboko sklamaní. Potrebujeme hráčov, ktorí sa 100-percentne koncentrujú na svoju profesiu a úlohy v SV Werder. Byť dva dni pred dôležitým zápasom niekde na ceste o tretej v noci určite nezapadá do tejto predstavy. Musíme vyslať jasný signál," povedal športový riaditeľ Thomas Eichin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies