Wentworth Miller sa v minulosti pokúsil o samovraždu

NETKY.SK • 9 September 2013, 10:01 • 2 min
Wentworth Miller sa v minulosti pokúsil o samovraždu

BRATISLAVA - Americký herec, model, scenárista a producent Wentworth Miller sa v minulosti niekoľkokrát pokúsil o samovraždu.

slovakia

left justify in out

Herca, ktorý len prednedávnom po prvý raz prehovoril o svojej homosexualite, k tomu vraj dohnalo práve utajovanie svojej sexuálnej orientácie. Informoval o tom v rámci svojho príhovoru v kampani venovanej ľudským právam.

Prvý raz sa pokúsil o samovraždu, keď mal 15 rokov. Pomôcť mu k tomu malo veľké množstvo tabletiek. O záchranu vraj nežiadal: "O pomoc kričíte, iba keď je možné vám pomôcť." Štyridsaťjedenročný herec dodal, že počas dospievania sa cítil ako terč. "Každý deň bol pre mňa ako test, v ktorom som mohol tisícimi spôsobmi zlyhať," vysvetlil. K svojej orientácii sa vraj dlhodobo nepriznával najmä z obáv, že by to jeho okolie neakceptovalo. "Mal som množstvo príležitostí povedať pravdu. Zvolil som si však mlčanie. Moja rodina a priatelia o tom vedeli, avšak pred verejnosťou som to tajil. Klamal som, pretože som sa obával, že to môže ovplyvniť moju kariéru," prezradil. 

Wentworth Miller sa síce narodil v anglickom Oxfordshire, no obaja jeho rodičia sú Američania, a keď mal rok, vrátili sa do USA. Známy je najmä ako Michael Scofield zo seriálu Prison Break: Útek z väzenia (2005 - 2009). Zahral si tiež vo filmoch Underworld: Boj v podsvetí (2003), Ľudská škvrna (2003) alebo Resident Evil: Afterlife (2010). Ako scenárista debutoval mysterióznou snímkou Stokerovci (2013) v réžii Chan-wooka Parka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies