Wengerovi vypadol zo zostavy Sagna

NETKY.SK • 3 December 2013, 13:58 • 2 min
Wengerovi vypadol zo zostavy Sagna

LONDÝN - Tréner futbalistov Arsenalu Londýn Arséne Wenger nebude mať v stredajšom zápase najvyššej anglickej súťaže s Hullom City k dispozícii Bacaryho Sagnu. Francúzsky legionár by mal na pravej strane obrany chýbať iba v tomto stretnutí, zastúpi ho Carl Jenkinson.

slovakia

left justify in out

"Má menší problém so zadným stehenným svalom, zajtra zrejme nenastúpi. Pri takej zápasovej záťaži sa dá očakávať, že prídete o hráča, dvoch. So zmenami treba v našej situácii počítať. Pozícia na kraji obrany je mimoriadne náročná," konštatoval Wenger.

Na dvere londýnskeho kádra už pomaly klope útočník Lukas Podolski, tento týždeň by mal po zranení znova začať trénovať. "Po zápase s Hullom začne riadne zaberať. Chvíľu mu bude chýbať zápasová kondícia. Ešte minimálne týždeň potrvá, kým sa vráti do zostavy," poznamenal kormidelník lídra Premier League.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona